Restaurant nieuwe tijd in Duiven

Wil je genieten van verschillende wereldgerechten uit allerlei windstreken van de wereld? Wil jij jezelf verwennen met een rondje om de wereld? Ga dan eens langs bij restaurant Nieuwe Tijd in Duiven. Een restaurant perfect voor verschillende ontmoetingen met vrienden, familie, collega’s of andere ontmoetingen.

Restaurant Nieuwe Tijd is een gezellig en sfeervol restaurant waar je ontspannen kan dineren. Met een groot en breed assortiment aan verschillende wereldgerechten kan je veel nieuwe gerechten proberen.

De verschillende gerechten

Allereerst kan je verschillende dagverse sushi krijgen. Variaties van verschillende sushi, zoals de Maki, Uramaki en Nigiri is er keuze genoeg.

Een meterslang buffet beginnend met de seafood bar waar je oesters en verse poké bowls kan krijgen gevolgd door kleine voorgerechtjes als carpaccio, warme soepen en brood met dips.

Ten derde is het mogelijk om van de A La carte gerechten te bestellen. Deze gerechten zijn seizoensgebonden en dus wordt er regelmatig gerouleerd tussen de gerechten.

Daarnaast is het mogelijk om verschillende warme gerechten uit werelddelen te proeven. Gerechten als saté, kip teriyaki of garnalen in zoet zure saus kunnen worden bereid. Ook kan je in kleine steelpannetjes verschillende warme gerechten proberen zoals beenham in mosterdsaus en krokant gebakken buikspek.

Ook is het mogelijk om zelf je gerecht samen te stellen door te gaan wokken. Met verschillende ingrediënten en een saus naar keuze kan je verschillende combinaties maken.

Als laatste heb je nog de keuze van de teppanyaki en grill. Hier kan je onder andere verse visgerechten verkrijgen, zoals scholfilet en kan je vleesgerechten krijgen zoals eendenborst en kangoeroe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Algemeen

Recruitment interim door Happy Capital: Wat u nodig heeft

In het huidige dynamische en veeleisende bedrijfslandschap kan het vinden van gekwalificeerde werknemers een uitdaging zijn. Veel organisaties worden geconfronteerd met fluctuerende werklasten en specifieke projectbehoeften die kunnen leiden tot een tijdelijke behoefte aan personeel. Het inhuren van interim-medewerkers biedt een oplossing voor deze problemen, en Happy Capital is een gevestigde speler in het faciliteren […]

Read More
Algemeen

De kracht van natuurlijke verzorging: SLS-vrije shampoo en haarmasker zonder siliconen, sulfaten en parabenen

In de zoektocht naar gezond en glanzend haar is het vermijden van schadelijke ingrediënten essentieel. Gelukkig zijn er nu geweldige opties beschikbaar, zoals SLS-vrije shampoo en haarmaskers zonder siliconen, sulfaten en parabenen. In dit artikel zullen we de voordelen van deze natuurlijke verzorgingsproducten bespreken en waarom ze de perfecte keuze zijn voor een gezonde en […]

Read More
Algemeen

E-commerce advies over de start, strategie en organisatie

De uitdagingen van e-commerce zijn veelzijdig en technisch. De beste manier om hiermee om te gaan is door een geïntegreerde aanpak te volgen, waarbij de start, strategie en organisatie bepalend zijn voor het succes. In dit artikel zal ik uitgebreid ingaan op deze onderwerpen met betrekking tot e-commerce advies. Wat is e-commerce? E-commerce, of elektronische […]

Read More