Restaurant nieuwe tijd in Duiven

Wil je genieten van verschillende wereldgerechten uit allerlei windstreken van de wereld? Wil jij jezelf verwennen met een rondje om de wereld? Ga dan eens langs bij restaurant Nieuwe Tijd in Duiven. Een restaurant perfect voor verschillende ontmoetingen met vrienden, familie, collega’s of andere ontmoetingen.

Restaurant Nieuwe Tijd is een gezellig en sfeervol restaurant waar je ontspannen kan dineren. Met een groot en breed assortiment aan verschillende wereldgerechten kan je veel nieuwe gerechten proberen.

De verschillende gerechten

Allereerst kan je verschillende dagverse sushi krijgen. Variaties van verschillende sushi, zoals de Maki, Uramaki en Nigiri is er keuze genoeg.

Een meterslang buffet beginnend met de seafood bar waar je oesters en verse poké bowls kan krijgen gevolgd door kleine voorgerechtjes als carpaccio, warme soepen en brood met dips.

Ten derde is het mogelijk om van de A La carte gerechten te bestellen. Deze gerechten zijn seizoensgebonden en dus wordt er regelmatig gerouleerd tussen de gerechten.

Daarnaast is het mogelijk om verschillende warme gerechten uit werelddelen te proeven. Gerechten als saté, kip teriyaki of garnalen in zoet zure saus kunnen worden bereid. Ook kan je in kleine steelpannetjes verschillende warme gerechten proberen zoals beenham in mosterdsaus en krokant gebakken buikspek.

Ook is het mogelijk om zelf je gerecht samen te stellen door te gaan wokken. Met verschillende ingrediënten en een saus naar keuze kan je verschillende combinaties maken.

Als laatste heb je nog de keuze van de teppanyaki en grill. Hier kan je onder andere verse visgerechten verkrijgen, zoals scholfilet en kan je vleesgerechten krijgen zoals eendenborst en kangoeroe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Algemeen

​5 interessante weetjes over whisky

Whisky is allang niet meer een drank voor alleen Schotten. De drank is populair en eigenlijk heel toegankelijk. Als je maar weet wat je drinkt en hoe je het moet drinken. Wij verzamelden 5 interessante weetjes over deze drank, die alleen zonder ‘e’ wordt geschreven als het in Schotland of Canada is geproduceerd. Weet je […]

Read More
Algemeen

​Smartphone / Social Media Detoxen: ja of nee?

Wie herkent het? Je bent vergeten waar je smartphone ligt of je denkt dat je je smartphone kwijt bent. Paniek! We kunnen onze portemonnee (voor degenen die het nog gebruiken) of ID vergeten maar je smartphone vergeet je niet. En als je het thuis bent vergeten dan keer je zelfs terug naar huis om het […]

Read More
Algemeen

​5 redenen waarom het gevaarlijk is om naar de ruimte te gaan

Terwijl de Europese ruimteorganisatie ESA nog steeds bezig is om uit te vinden welke mensen het meest geschikt worden bevonden als astronauten, blijven we de vraag stellen: zou je de ruimte ingaan, als je de kans had? Het heeft namelijk grote invloed op je lichaam. Naast de mogelijke kans op het tegen het lijf (?) […]

Read More